CONNECT – Haarlijn najaar/winter 2013-2014
Wil jij dit najaar een trendy haircut? Dan ga je voor kort! Opgeknipte kapsels zijn namelijk helemaal hot het komend seizoen. Ze hebben vloeiende lijnen die mooi op elkaar aansluiten en de pony is weer helemaal terug.

De korte, trendy kapsels van komend seizoen zijn supercool. En een nepbontje of toffe sjaal doet wonderen. De zij- en nekpartijen zijn opvallend kort geknipt of gesneden, met een extreme precisie. Echt vakwerk, waarvoor je uiteraard bij je kapper moet zijn! De bovenlagen worden juist langer gelaten. Zo ontstaan ronde retro-vormen met een zware pony - jazeker, die is weer helemaal terug! Gaat opknippen je een beetje te ver? De ronde contouren kunnen ook een stukje zakken tot aan je kaak, voor een zwoele boblijn in dezelfde sfeer en met dezelfde trendy kenmerken.
De Haarlijn Proof
Summerproof, waterproof, colourpoof; met de nieuwe kapsels uit de Haarlijn voorjaar/zomer 2013 is je haar helemaal klaar voor het komend seizoen. De vele luchtige lagen geven je alle vrijheid in beweging en styling en van de uitgesproken kleuren word je helemaal blij!

Laat maar waaien

Net als de kleding voor het komend seizoen voelen ook de kapsels van Proof fijn en comfortabel aan. Na de grafische modellen van het afgelopen najaar zie je dit seizoen meer lucht en beweging in het haar. Dit komt doordat het veel verschillende tussenlagen krijgt, bijvoorbeeld via de kenmerkende ‘visgraattechniek’. Daarbij worden plukken haar van links en rechts kris-kras over elkaar gelegd en vervolgens geknipt of gesneden. Als het haar daarna weer terugveert naar de oorspronkelijke plek, merk je dat het heel lekker los valt. Alsof er een zacht zomerbriesje doorheen blaast.
Alle rechten voorbehouden aan de eigenaar